Verzenden & Retourneren - JM Militaria

Verzenden & Retourneren

Verzenden

All onze items kunnen op verzoek worden verzonden. De kosten daarvan hangen af van het totale gewicht, volume, land van verzending en gewenste prioriteit. Daarom staat er op de website een prijsindicatie. Wij berekenen alleen de prijs die wij betalen voor de daadwerkelijke verzending. Mocht u dus willen dat wij uw item(s) verzenden, neem dan eerst contact met ons op, zodat wij u kunnen informeren over de actuele verzendprijzen.
Wij zijn er van overtuigd dat in een goede communicatie de sleutel ligt naar een succesvolle verzending. Wij zijn niet aansprakelijk voor welke onvoorziene kosten dan ook, wanneer u geen contact met ons heeft opgenomen.

  • Voor het shop-comfort worden de verzendkosten automatisch gegenereerd afhankelijk van het totale gewicht van uw aankoop.
  • Het kan voorkomen dat uw gewenste land nog niet van deze verzendinformatie is voorzien. Neem in dit geval dan contact met ons op, zodat wij kunnen uitzoeken wat de kosten zijn en/of wij naar dit land pakketten versturen.
  • Afhankelijk van uw aankoop kunnen wij het als een 'postkaart' of een 'pakket' versturen. De maximum grote van een 'postkaart' is 380mmx265mmx32mm. De maximum grote van een pakket is 100cmx50cmx50cm.
  • Alle prijzen zijn zonder 'prioriteit'.
  • Wij verzenden alleen aangetekende pakketten die daarmee standaard verzekerd zijn tot 500 Euro wanneer uw pakket is kwijtgeraakt of beschadigd is door de transporteur. Aangetekende postkaarten zijn verzekerd tot 50 Euro.
    Er is de mogelijkheid om pakketten tot 100 Euro of tot 5500 Euro te laten verzekeren. Wanneer je hier gebruik van wilt maken, neem dan contact met ons op.
  • Wanneer u uw aankoop op een andere manier verzonden wilt hebben: er kan veel geregeld worden, maar het is wel dan op uw eigen risico. Bij de 'check-out' is er een mogelijkheid om hierover een bericht achter te laten.

Na het overeengekomen van de verzendkosten, wordt uw aankoop degelijk ingepakt en verpakt. Het pakket zal alleen worden verstuurd nadat de betaling volledig is afgerond.

F.Y.I. (voor uw informatie)

Alle items zijn marge producten. Dat betekent dat er vrijstelling is van de BTW. U vindt dut terug op uw bestelling.

Retourneren en terugbetaling

U krijgt 14 dagen om te beoordelen of u tevreden bent over uw aankoop. Binnen deze tijd kunt u beslissen of u het item wilt terugsturen. Zo kunt u van dichtbij het item bekijken, net zoals u in een 'echte' winkel zou doen, om te zien of het aan uw verwachten voldoet.
Wanneer u niet tevreden met het item, meldt het ons en stuur het dan terug in de originele staat en originele verpakking. U hoeft alleen de retoureer-verzend-kosten te betalen.

De foto's van onze items zijn recent en geven de exacte staat weer waarin ze verzonden zijn. Waneer u het item retourneert, verwachten wij dat u het item met de zelfde aandacht en zorgvuldigheid inpakt en verpakt zoals wij dit zelf zouden hebben gedaan.
Wanneer bij het openen blijkt dat er schade is door het onzorgvuldig verpakken, zullen wij de schade op u verhalen.

Wanneer het duidelijk is dat de transporteur schade heeft veroorzaakt aan uw aankoop, zullen wij er alles aan doen om deze schade vergoed te krijgen.

Wij gaan er vanuit dat u een oprechte klant bent en die een roekeloze koper. Wanneer u alleen besteld om te zien of onze foto's wel kloppen en alles telkens weer terugstuurt, dan kunnen wij het besluit nemen om niets meer naar u te verzenden. Wanneer u dan toch nog de items van dichtbij wilt bekijken, dan nodigen wij u uit om langs te komen en samen met ons de items te bekijken.

Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »