over ons - JM Militaria

Over ons

Ik bied -als WW2 militaria verzamelaar- de beste voorbeelden van gegarandeerd originele uniformen, hoofddeksels, insignes en nog veel meer. De objecten komen uit Canada, Groot-Brittannië, Duitsland en Nederland. In 2000 ben ik met het opbouwen van mijn collectie begonnen.

Alle voorwerpen komen gegarandeerd uit de oorlogsperiode. Daarom biedt ik ook een "geld terug" garantie, wanneer bewezen kan worden dat ik er ondanks mijn zorgvuldige onderzoek toch naast zat.

In ben altijd geïnteresseerd in het opkopen van een nieuw voorwerp of een gehele collectie van WW2 militaria. Wanneer ik het opkoop; bedenk dan wel dat ik een bedrag kan bieden van een handelaar. Het voorwerp zal verkocht gaan worden en daar zal voor mij ook een marge in moeten zitten.

Heeft u een vraag? Twijfel dan niet en neem contact met me op. Ook als u op zoek bent naar iets speciaal, laat het me weten en misschien weet ik wat te vinden in mijn netwerk.

Betreft onze Duitse militaria afdeling: ik heb geen enige affiniteit met elke toekomstige, huidige en geleden politieke partijen of militaire organisaties. De voorwerpen die ik aanbied zijn uitsluitend bedoelt voor verzamelaars, WW2 musea en historisch- of onderzoeks-doeleinden. Bezoekers met andere intenties zijn hier niet welkom.

Vindt u dat ik een mooie collectie heb? Deel het dan met vrienden!

Delen van onze items via de sociale media wordt gezien als een een blijk van waardering! Ik ben trots op mijn collectie en wanneer u dat met uw vrienden deelt, kan ik dat erg waarderen! Het staat u ook vrij om een review te schrijven of te bekijken over uw bezoek aan mijn winkel.

Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »